randan

Fy vad jag är bra på detta säger vi :P haha

Publicerad 2011-10-21 16:12:09 i Allmänt,

hejsan nu så är jag vid datorn igen efter en lång stund dels för att jag har läst jätte många böcker och haft mycket läxor och dels för att jag inte har tillgång till min egna dator för den är jätte seg :P haha har för mycket filmer på den tror jag :S haha men men nu så bloggar jag i alla fall och min kompis Villvi som sitter här jämte mig just nu dricker och jag frågade nyss henne vad jag kunde ha för rubrik och då sa hon att de skulle fy på mig själv men jag tog inte de :P haha men iallafall jag ska snart åka till henne ska bara packa och så vänta på tåget :) hihi men jag ska försöka att skärpa mig nu på riktigt hihi men ni får ta och skälla på mig lite för jag är inne här ibland men hinner oftast inte att skriva här... Ni får ha de så jätte bra tills nästa gång :) hihi

Snart ska vi gå till affären och köpa lite smått och gött :)

en gammal bild.. är lite arg på hamburgarna som inte vill som jag vill och fotografen är villvi ... Villvi har en blogg och den kommer att finnas nere i mina länkar så småning om :)

Om

Min profilbild

Amanda Strandberg

Jag heter Amanda Strandberg och är uppväxt i Bottnaryd. Det är där ute som jag har dom flesta av mina kompisar. Ute i Bottnaryd så känns det som hemma :) På min blogg så skriver jag av mig när jag är ledsen eller arg ofta, skriver om min pojkvän mycket och mina dagar. Dock så är jag dålig på att uppdatera varje dag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela