randan

Ja sa ju det

Publicerad 2013-05-30 11:39:05 i Allmänt,

Hejsan än idag så har de väl inte hänt så mycket mera än att jag skulle gå och köpa alvedon till mamma för hon fick ont i sin rygg helt plöstsligt men jag visste att jag inte fick köpa det för jag är inte 18 år men det trodde inte mamma på så hon skrev ne lapp där det stog att jag var tvungen att köpa det till henne för hon knappt kunde gå, jag gick dit och visade lappen och han sa jag får inte sälja det till dig för du är under 18 år och då sa jag okej och gick. Sen när jag kommer till mamma så sa jag till hennes kille skulle du kunna springa bort och köpa alvedon till mamma för jag få inte köpa det för jag är inte 18 år. Han gick iväg och köpte det men mamma tycker att det är för jävligt att jag inte fick köpa det för tänk så hade hon fått så ont att hon inte kunde göra något utan bara att ligga ner på marken och att de bara var hon och jag här. Tycker inte det är rättvist för tänk så hade det varit så då hade ingen kunnat köpa det till henne.
 
Men aja nog med det senare idag så ska jag ner till stan och köpa trosor tack vare hunden, ta ut nya p-piller och sen gå till umo (ungdomsmottagningen) för att skaffa ett nytt recept på mina p-piller.
 
Men nu så ska jag faktiskt spela stepmania.
 
Igår natt så pratade jag med älskligen ett bra tag, vi båda saknar varandra så mycket att båda började gråta för vi inte träffas så ofta just nu.
Men de ska vi göra sen någon dag så ska vi träffas, just nu så är han i Borås på djurparken med hans klass :)
Jag vill också vara med där för de var så jätte länge sen jag var där.
 
Men vi höres senare.

Om

Min profilbild

Amanda Strandberg

Jag heter Amanda Strandberg och är uppväxt i Bottnaryd. Det är där ute som jag har dom flesta av mina kompisar. Ute i Bottnaryd så känns det som hemma :) På min blogg så skriver jag av mig när jag är ledsen eller arg ofta, skriver om min pojkvän mycket och mina dagar. Dock så är jag dålig på att uppdatera varje dag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela