randan

.........

Publicerad 2013-06-30 11:29:56 i Allmänt,

Till er som säger att ni vill vara som jag och inte gå upp i vikt vad ni än äter.
Det är inget kul för man kan äta och äta men gå inte upp i vikt, förra sommaren vägde jag 58 kg även om jag åt som vanligt så gick ja inte upp i vikt jag gick ner jag vägde 45 kg inte för så jätte länge sen och för en månad sen så vägde jag mig och jag blev så glad när jag såg hur mycket jag vägde för jag hade inte gått ner mer jag hade gått upp till 55 kg och de blir jag faktiskt jätte glad av för jag vill inte vara så smal så att dom kläderna jag köpte förra året inte passar längre för dom har blivit för stora :/
Jag vill ha lite kött på kroppen men inte jätte mycket men lite mera än vad jag har.
Ni får säga vad ni vill om mig men vissa dagar så kan jag inte ens äta för jag inte är hungrig så jag struntar i att äta för jag inte är hungrig, men när jag är med mina kompisar ute i bottnaryd eller är med Emil så får dom mig att äta för dom vill inte att jag ska bli jätte smal....
 
Varför jag gick i stora kläder innan är just för att jag ville inte visa hur min kropp såg ut men de förändrades förra året i april för då träffade jag en underbar kille och han stötar mig genom allt.
Det är han alltså Emil som har fått mig att gå från att gå i stora kläder och gömma mig till att gå i kläder som passar mig inte för stora eller för små.
 
Jag trivs i alla fall hur jag ser ut tack vare Emil har har fått mig att se de som är posetivt med mig och min vikt och inte de negativa :)
 
Jag älskar honom och han hjälper mig genom allt. 

Om

Min profilbild

Amanda Strandberg

Jag heter Amanda Strandberg och är uppväxt i Bottnaryd. Det är där ute som jag har dom flesta av mina kompisar. Ute i Bottnaryd så känns det som hemma :) På min blogg så skriver jag av mig när jag är ledsen eller arg ofta, skriver om min pojkvän mycket och mina dagar. Dock så är jag dålig på att uppdatera varje dag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela