randan

Helgen :D Gränna nu :D

Publicerad 2013-11-25 22:36:08 i Allmänt,

Förra veckan som jag var på räddningstjänsten var helt underbar.
Skulle gärna velat vara där denna veckan också.
Men denna veckan ska jag vara på äldreboendet i bottnaryd och de kommer inte vara lika kul, bara efter idag så vill jag hem.
 

I fredag så räddningstjänsten så fick dom ett larm om att de brann på en resturang & pub nere i stan, då frågade våran handledare om vi ville åka ner dit och kolla och så klart så ville vi det.
Men brandmännen hade släckt branden men det rök fortfarande när vi kom ner och vi fick se dom jobba.
Lite pinsamt var de ändå för vi prao elever hade på oss brandmanskläder för innan dom fick larmet så skule vi klippa i en bil men vi kom aldrig så långt.
Så det kändes jätte konstigt nät vi stod där nere och inte kunde göra något.
 
När vi kom tillbaka till räddningstjänsten så började vi att klippa i en bil, efter det så skulle vi göra en utvärdering när vi kom upp där vi skulle göra den så låg det en handduk till oss alla där, kommer bild på den senare.
När vi hade gjort klart utvärderingen så gick vi upp till badet och hade lite övningar men jag kunde inte vara med och det var surt faktiskt.
 
I fredags så hjälpte jag mamma med att flytta lite saker till Gränna eftersom det är där vi bor nu :)
Vid fem så åkte jag till Emil för jag skulle sova där till lördagen, hade riktigt mysigt med honom.
På lördagen så åkte jag ut till Bottnaryd för det var ett läger där i församlingshemmet för konfa ledarna men det var bara till söndagen, men de var riktigt kul och lyckat så tack alla som var med där :D
 
Så igår var de första natten jag sov i den nya lägenheten :D
Det var lite svårt att somna eftersom det var ett nytt rum och allt men när jag somnade så sov jag riktigt skönt :)
 
Idag så började jag då min prao på äldreboendet i Bottnaryd, inte alls min grej så hade sjukt tråkigt men men f¨r stå ut tills sista dagen antingen så blir de torsdag eller fredag vi får se.
 
Men nu så ska jag sova så godnatt på er alla och sov gott :D För det ska jag :D hihi

Om

Min profilbild

Amanda Strandberg

Jag heter Amanda Strandberg och är uppväxt i Bottnaryd. Det är där ute som jag har dom flesta av mina kompisar. Ute i Bottnaryd så känns det som hemma :) På min blogg så skriver jag av mig när jag är ledsen eller arg ofta, skriver om min pojkvän mycket och mina dagar. Dock så är jag dålig på att uppdatera varje dag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela