randan

Förlåt för dålig uppdatering

Publicerad 2012-09-30 12:21:30 i Allmänt,

Jag har inte skrivit nu på ett tag för dels så var jag borta torsdag till söndag så jag hade inte tillgång till datorn.
På måndagen till onsdagen gjorde ja typ inget ting men sen på torsdag till lördag så var ja med trivselgerillan på bodaborg och lärde mig att vara ledare för min grupp som ja och två till har startat.
Kul har jag haft, lärt känna nya personer från flahult, varit i banorna på bodaborg, varit ute på stan i sävsjö och gjort andra människor glada m.m men kul har ja haft som fan.
 
Idag kl. 15.00 så ska ja vara i församlingshemmet i  bottnaryd för jag ska börja min konfa idag :P ( Tycker den börjar sent om man jämnför med dom andra ) Kul ska de bli hoppas ja.
 
Om ca 10 minuter så kommer min lillebror hem och då ska ja ta hand om honom, kul eller inte det får vi se :P
 
Men men nu så ska ja fixa lite mera hemma så att pappa och pernilla blir lite förvånade över hur fint de är när dom kommer hem :P hihi
 
herrå ha det bra får se när ja lägger upp igen sen :P

Om

Min profilbild

Amanda Strandberg

Jag heter Amanda Strandberg och är uppväxt i Bottnaryd. Det är där ute som jag har dom flesta av mina kompisar. Ute i Bottnaryd så känns det som hemma :) På min blogg så skriver jag av mig när jag är ledsen eller arg ofta, skriver om min pojkvän mycket och mina dagar. Dock så är jag dålig på att uppdatera varje dag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela